- Va salut. Ma numesc Florin Giba, sunt din Constanta, cresc porumbei de la varsta de sase ani, bineinteles a fost o vreme cand am avut gutani, pe urma voiajori si incepand cu anul 2004, am inceput sa cresc porumbei de ornament. Imi plac aproape toate rasele, am avut multe dintre ele, iar acum incerc sa triez, sa raman cu ce m-ar reprezenta. De ceva timp e mai greu sa ma hotarasc pentru ca nu mai sunt singur, il am pe fiul meu Andrei care are cu totul alte preferinte in privinta raselor de porumbei pe care sa ii crestem. Pentru alte relatii pot fi contactat la nr. de tel.0724177593. Membru fondator al Asociatiei Crescatorilor de Animale de Genoteca ,,LITORAL 2010"" Constanta.
Iepuroiul nu mai vine,
Ca nu prea se simte bine:
A aflat din Parlament
Ca e CRIZA in buget...
Asa ca s-a imbatat,
Ca sa nu fie CRIZAT...
PASTE FERICIT !
Programul de finantare Fondul pentru Inovare Civica
Fondul pentru Inovare Civica isi propune sa sprijine initiative si actiuni civice inovative ale organizatiilor neguvernamentale din Romania, responsabilizarea si cresterea participarii active a cetatenilor pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii.Mai jos sunt prezentate, cu titlu de exemplu, tipuri de proiecte care pot fi derulate in cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte.
Status: ACTIV
Depunere pana la: 25.04.2014
Valoare maxima: 65.000 lei
Fondul pentru Inovare Civica urmareste sa sprijine initiative in urmatoarele domenii:
Mobilizarea si responsabilizarea cetatenilor
Actiuni de advocacy si monitorizare a institutiilor/autoritatilor publice
Educatie civica si implicarea copiilor si tinerilor in viata comunitatii
Mai jos sunt prezentate, cu titlu de exemplu, tipuri de proiecte care pot fi derulate in cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte:
Dezvoltarea de instrumente de implicare civica;
Activitati de promovare a educatiei civice in contexte formale si nonformale;
Activitati de capacitare a cetatenilor – formare, mentorat, facilitare comunitara, etc;
Implicarea si responsabilizarea copiilor si tinerilor, cetatenilor, autoritatilor publice in viata comunitatii in care traiesc;
Activitati de participare a cetatenilor la elaborarea si adoptarea deciziilor publice la nivel comunitar;
Activitati de promovare a dialogului structurat si a utilizarii mecanismelor de consultare si participare publica intre cetateni si autoritatile locale/centrale;
Activitati de promovare si informare a tuturor factorilor interesati asupra posibilitatilor de implicare la nivel comunitar in activitati specifice prin intermediul a diverse mijloace – consultari, forum-uri, dezbateri, cafenele publice, simulari, etc;
Facilitarea accesului la informatii privind politicile bugetare si stabilirea unor mecanisme juridice si institutionale care sa sustina raspunderea si responsabilitatea factorilor de decizie;
Activitati de monitorizare si evaluare a standardelor de integritate in cadrul administratiei si institutiilor publice locale/central cu participarea cetatenilor (de exemplu: sanatate, educatie, asistenta sociala, politie si promovarea schimbarilor care se impun);
Actiuni de monitorizare a alegerilor sau propuneri de reformare a sistemului electoral;
Initiative care vizeaza imbunatatirea/incurajarea/consolidarea relatiei alegator-ales, atat in context pre-electoral cat si dupa alegeri, in vederea cresterii responsabilitatii si transparentei parlamentarilor si promovarea bunelor practici de consultare publica;
Activitati de implicare a organizatiilor neguvernamentale in formularea si/sau monitorizarea; politicilor specifice si actiunilor concrete in domeniul in care activeaza organizatia initiatoare;
Analiza, diagnoza, evaluarea politicilor publice existente, in contextul derularii unei campanii de advocacy.
Enumerarea tipurilor de proiecte de mai sus nu este limitativa, ci numai exemplificativa! Va rugam sa aveti in vedere ca Fondul pentru Inovare Civica nu finanteaza furnizarea de servicii sociale.
Valoarea estimativa a finantarilor acordate va fi de 65.000 lei/proiect.
Nota: FDSC este flexibil in ceea ce priveste valoarea finantarii solicitate, atat timp cat este justificata de catre solicitant.
Durata unui proiect nu va fi mai mare de 12 luni.
Eligibilitatea solicitantilor
Solicitantii eligibili sunt organizatii neguvernamentale fara scop lucrativ sau patrimonial, cu sediul in Romania si care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
sunt constituite, organizate si administrate in conformitate cu legislatia care guverneaza organizatiile neguvernamentale si fara scop lucrativ din Romania, si anume asociatie ori fundatie constituita conform OG nr. 26/2000 sau legii 21/1924 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare,
sunt autonome – organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta directa a unei autoritati publice,
sunt independente politic (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta unui partid politic) si au dreptul, potrivit statutului, sa deruleze activitatile prevazute in proiect.
In cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte sunt incurajate parteneriatele intre diferiti actori sociali, in scopul de a servi mai bine obiectivele actiunii propuse si, in consecinta, obiectivele stabilite pentru proiect. Cu toate acestea, solicitantii pot actiona fie individual, fie in parteneriat.
In cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte parteneri eligibili sunt:
alte organizatii de tipul celor enumerate la solicitanti eligibili,
institutii de invatamant sau institute de cercetare fara scop lucrativ din Romania,
Ministere si institutii/agentii/organizatii subordonate/coordonate de acesta cu atributii in sfera de actiune a proiectului, unitati administrativ teritoriale (reprezentate prin autoritati ale administratiei publice locale) din Romania,
alte institutii publice din Romania care pot contribui semnificativ la implementarea si succesul proiectului.
Indiferent de tipul de organizatie/institutie, partenerii trebuie sa aiba personalitate juridica.
Pentru depunerea unei cereri de finantare in cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte puteti avea parteneri nationali si/sau internationali. Partenerii internationali pot fi doar persoane juridice neguvernamentale, fara scop lucrativ, inregistrate in conformitate cu legile existente in tara respectiva.
Cheltuielile eligibile
Fiecare cerere de finantare va include si o detaliere a costurilor eligibile. Prezentarea acestor costuri se va face cu respectarea formatului atasat (Anexa Bugetul proiectului).
Bugetul total al proiectului va include costuri totale (inclusiv TVA) cu conditia ca, potrivit legii, TVA-ul sa nu poata fi recuperat de catre Beneficiar si/sau partener/i.
Bugetul cuprinde atat costurile ce urmeaza a fi acoperite din finantarea nerambursabila cat si, daca este cazul, cele care reprezinta contributia proprie a solicitantului si/sau partenerului/ilor la proiect.
Beneficiarul are obligatia sa tina o evidenta financiar-contabila separata a veniturilor si cheltuielilor aferente proiectului.
Solicitantul si partenerii vor putea asigura cofinantarea proiectului printr-o contributie proprie care poate fi in numerar sau in natura. Aceasta contributie nu este obligatorie, dar sunt apreciate proiectele care aduc cofinantare indiferent de linia/capitolul de buget.
Contributia in natura poate fi adusa de catre solicitant si/sau de partenerii acestuia.
Prin contributia in natura se intelege furnizarea unor active in cadrul proiectului, care nu presupun cheltuieli in numerar. Sumele declarate ca si valoare a contributiei in natura se stabilesc pe baza preturilor curente de piata.
Fiecare proiect va putea avea o componenta de dezvoltare organizationala bine definita. Dimensiunile acestei componente, ca si resursele alocate, nu vor putea depasi 30% din bugetul total al proiectului.
Contributia in natura poate fi sub doar forma de munca voluntara. Pentru a determina valoarea muncii voluntare, se va tine cont de timpul dedicat implementarii proiectului (in ore/zile) si venitul pe care l-ar realiza o persoana angajata pe un post similar (de preferat in aceeasi organizatie).
Pentru a determina valoarea muncii voluntare, se va tine cont de timpul dedicat implementarii proiectului (in ore/zile) si venitul pe care l-ar realiza o persoana angajata pe un post similar (de preferat in aceeasi organizatie).
Termen-limita
In cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte, solicitantii vor depune initial o Scrisoare de intentie (fara alte anexe suplimentare) urmand ca, doar in cazul in care Scrisoarea a fost selectata, acestia sa depuna si Cererea de finantare, cu toate anexele aferente.
Procesul de aplicare, atat Etapa I – Scrisoarea de intentie, cat si Etapa II – Cererea de finantare, se vor desfasura exclusiv online, pe platforma www.finantare.fdsc.ro.
Termenul limita pentru depunerea Scrisorii de intentie este 25 aprilie 2014 (inclusiv). Se pot face modificari online ale scrisorii pana la data-limita, dupa care scrisoarea intra in procedura de evaluare.
O organizatie va putea depune cel mult 2 scrisori de intentie, in calitate de solicitant sau partener.
Nota: In cazul in care o organizatie va depune mai mult de doua scrisori de intentie in calitate de solicitant sau partener, toate scrisorile vor fi eliminate automat din evaluare.
Potentialii solicitanti care doresc sa adreseze intrebari referitoare la aceasta etapa a programului le pot transmite pana pe data de 23 aprilie 2014 prin e-mail la adresa inovarecivica@fdsc.ro sau telefonic la 021-3100.181, Persoana de contact: Ileana Hargalas.
Finantatori: Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, OMV Petrom, Raiffeisen Bank
La București a fost a fost o ambianță plăcută, cel puțin pentru membrii clubului nostru, dacă doriți să vizionați un video, am urcat pe YouTube filmul cu Expofauna realizat de noi.
Noi am participat cu sportivitate la competiție, fiindcă avem crescători valoroși, care au meritat să fie recompensați.
Acesta este linkul www.youtube.com/watch?v=e8h29MkjyXA
Abtibilduri cu Numar de telefon pt cleme si cipuri
Abtibilduri personalizate
Cleme / Semne de recunoastere colorate
Inele 2013,
Inele personalizate,
si alte accesorii
De Vanzare pt porumbei...
CAINI SI CATEI DE RASA,DE VANZARE SAU DIF SCHIMBURI CU( TOT CE MISCA SI E FRUMOS)PASARI DE RASA,PASARI EXOTICE,IEPURI DE RASA,CATEIDERASA,PESTI EXOTICI,ALTE ANIMALE SAU PASARI.
CEREALE,ACVARII,CUSTI,COLIVII,ACCESORII,DIVERSE .ETC
Federatia Asociatiilor Columbofile de Agrement si Sport din Romania are deosebita placere de a va invita la cea de-a XXV-a Editie a Expozitiei Nationale Columbofile,organizata in municipiul BRASOV in perioada 26-29 ianuarie 2012.Expozitia va avea loc in Sala de Sport a Scolii numarul 11 ,BRASOV,strada Busuiocului nr 1
PROGRAMUL EXPOZITIEI:
Joi 26 ianuarie - primirea exponatelor orele 10-20
Vineri 27 ianuarie - arbitrarea exponatelor orele 9-18
Sambata 28 ianuarie - deschiderea oficiala ora 9,vizitarea expozitiei ora 9-18,banchetul columbofil ora 19
Duminica 29 ianuarie - vizitarea expozitiei ora 8-12,eliberarea exponatelor ora 12-14
Miros de brad,parfum de flori, Bat in ferestre uratori Clipesc pe cer mii de culori, Fiti fericiti de sarbatori, Acum si-n anii urmatori! -CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANIIIIIII
Salut!Indiferent din ce rase sunt pozele astea arata numai pasari de calitate!Sanatate tie siii......puilor!Astept cu placere sa ne revedem,si daca am cu ce sa va ajut,cu vreo pasare,sa-mi spuneti1
Frumos acest mesaj dar mai ales adevarat: "Romani, crescatori si detinatori ai cainilor ciobanesti romanesti Asociatia Chinologica din Romania ACHR v-a mintit si v-a manipulat ani de zile in legatura cu rasa nationala denumita de catre aceasta asociatie Ciobanesc Romanesc de Bucovina ! Aceasta rasa nationala nu apartine si nu a fost omologata international de catre Romania ci de Serbia si Romania si nu isi are originea in Romania ci in Bulgaria, Serbia si Romania! Numele rasei sub care a fost omologata oficial este Ciobanesc Sud - Est European si nu Ciobanesc Romanesc de Bucovina Puteti verifica extrem de usor aceste afirmatii si gasi dovezile necesare sustinerii lor urmand link-urile urmatoare: www.fci.be/nomenclature.aspx care este site-ul oficial al Federatiei Chinologice Internationale cu sediul in Belgia si al carei membra este ACHR www.ach.ro/standarde_ciobanesti_romanesti.htm care este site-ul oficial al ACHR si unde in varianta in limba romana se scrie in mod voit fals ca originea si omologarea acestei rase apartine Romaniei iar in cea in engleza se scrie ca tarile de origine sunt Bulgaria, Serbia si Romania si tarile care au omologat rasa Ciobanesc Sud - Est European sunt Serbia si Romania! Presedintele Clubului National de Caini Ciobanesti Romanesti filiala Suceava, Gheorghe Bumbac."
NOU!!!
columbodrom-ul HONEST RACE isi va deschide portile pentru prima editie in primavara anului 2012,
premi in valoare de peste 10 000 de euro
contact/detalii:
Facebook: honest race columbodrom
Messenger: honest.race@yahoo.com
WEB: www.honestrace.ro E.mail: contact@honestrace.ro
va asteptam
www.TopPigeon.NET - Un nou site columbofil , porumbei voiajori si de agrement , zilnic sunt publicate multe articole noi , interviuri , porumbei de top , licitatii- vanzari , crescatori celebri , stiri !
Adauga in lista ta ID-ul meu jacobin_pigeon94 ! am cv porumbei de vanzare , un aparat foto , si statie cu 2 boxe de 180 W !! Va Astept sa ma contactati !
Bună ziua dragă gazdă !
Am venit să dăm o brazdă !
Am venit c-o urătură !
La matale-n bătătură !
Ahooo, ahooo, dragi crescători,
De - animale iubitori,
De iepuri și porumbei,
Găinușe, făzănei,
Azi, în prag de sărbătoare,
Semne bune Anul are !
Și vă facem o urare:
UNIUNE - nfloritoare ***!
Vă urăm din UNIUNE!... ( Uniunea Generală a Crescătorilor de Păsări,Porumbei și Animale Mici din România)
Mult noroc și cele bune !
Mult succes și sănătate !
Cea mai bună dintre toate !
Noi suntem în Europa*** !...........................(Entente Europeenne)
Ca recunoscuți în toate !...........................( la porumbei, iepuri, găini)
Vom fi la ...campionate !.......... ........................(Europene)
Ca să câștigăm măi frate !...........................( deziderat pentru viitor )
Plugu-n brazdă măi flăcăi !
Și sunați din zurgălăi !
Hăăi ! Hăăăi !
Aho, aho dragi iubitori,
Bravi și mândri crescători, ....................( de păsări )
S-aveți cocoși arătoși !
Tari în pinteni, musculoși !
S-aveți găini înfoiate !
Rhode Island, Cochinchine,
Sussex ca și Wiandoatte,
Tot mai mari și mai moțate !
Și pitice și frezate !
Ca și Playmouth Rock barate,
Brahma potârnichii, herminate,
Toate bine coafate !
Ca să ia campionate ***!........... ( județene, regionale, naționale, Europene )
La ureche zurgălăi,
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăăăi ! Hăăăăi !
Ahooo, ahooo, dragi iubitori,
Bravi și mândri crescători !..................( de iepuri )
Am venit cu plugușorul !
Ca să vă arăm ogorul,
Să facă lucerna mare !
Pentru iepuri de mâncare !
S-aveți campioni, măi frate !
C-urechi mari și mușchi pe spate !
S-aveți și puiuți mai mulți !
Ca să faceți și mărunți !..................... ( RON, EURO, $$$ )!
Belgieni, Fluturi, Berbeci,
Să nu poți ca să-i întreci!
Uriași sau mignioni,
Toți să fie campioni*** !
La ureche zurgălăi,
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăăăi ! Hăăăăi !
Ahooo, ahooo, dragi iubitori,
Bravi și mândri crescători !...............(de porumbei)
S-aveți mii de porumbei !
Toți cu ochii după ei !
Și să-i antrenați la zbor !
Cu uliu cel prădător !....................( pentru viteză )
Gălățeni și voiajori ,
Și bronzați și zburători ,
Grauri sau caranculați ,
Rolleri, gulerați, texani,
Voltați, Kingi, americani,
Toți să fie antrenați !
Sau ca ornament pozați !
Toboșari și jucători,
Capucini și francofoni !
Toți să fie campioni***!
Clopoței și zurgălăi,
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăi ! Hăăi !
Ahooo, ahooo, bun crescător,
Să muncești cu drag și spor !
Iar în anul viitor,
L-animale s-ai condiții !
Și să vii la Expoziții !
Nu scăpa ocazii rare,........( Cupa Dunării Galați și celelalte la fel de importante)
Că o viață omul are !
Să ai roade mai bogate !
La mulți ani cu sănătate !
Și-un pahar de vin pe masă !
Mult noroc în astă casă !
Roată măi flăcăi!
Hăăăi ! Hăăăi !
De urat am mai ura,
Dar ni-i frică c-o-nsera !
Și nu suntem de ici-colea,
Suntem de la Cuca,........................(undeva prin județul Galați)
Unde-i mămăliga cât nuca !
Și-o păzesc șaptesprezece cu măciuca !
Și păzesc și-un iepuroi,
Care stă de mamițoi,
Tocmai în ceaun la noi !
Cu cimbru și usturoi !
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăăi ! Hăăăăi !
Scoateți gazde gologanu,
Ca să semănăm ...la Anu !
Ce doriți... s-aveți de toate !
La mulți ani cu sănătate !
Și-n acestă UNIUNE,
Toate bune să se-adune !
Iar la Anu care vine,
Să ne fie și mai bine !
La ureche zurgălăi,
Opriți plugul măi flăcăi !
Hăăăăi ! Hăăăăi ! Hăăăi !
Pentru toți crescătorii de animale indiferent de Asociația națională din care fac parte sau nu !
clubul crescatorilor de porumbei de agrement cibinul sibiu va invita sa participati la expozitia judeteana de porumbei pasari si animale de blana in data de 17-18-19 decembrie 2010 ce va avea locatia in incinta polsib str. alba-iulia nr. 40 sibiu vizavi de statia petrom si motel select-va asteptam
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Ca nu prea se simte bine:
A aflat din Parlament
Ca e CRIZA in buget...
Asa ca s-a imbatat,
Ca sa nu fie CRIZAT...
PASTE FERICIT !
Fondul pentru Inovare Civica isi propune sa sprijine initiative si actiuni civice inovative ale organizatiilor neguvernamentale din Romania, responsabilizarea si cresterea participarii active a cetatenilor pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii.Mai jos sunt prezentate, cu titlu de exemplu, tipuri de proiecte care pot fi derulate in cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte.
Status: ACTIV
Depunere pana la: 25.04.2014
Valoare maxima: 65.000 lei
Fondul pentru Inovare Civica urmareste sa sprijine initiative in urmatoarele domenii:
Mobilizarea si responsabilizarea cetatenilor
Actiuni de advocacy si monitorizare a institutiilor/autoritatilor publice
Educatie civica si implicarea copiilor si tinerilor in viata comunitatii
Mai jos sunt prezentate, cu titlu de exemplu, tipuri de proiecte care pot fi derulate in cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte:
Dezvoltarea de instrumente de implicare civica;
Activitati de promovare a educatiei civice in contexte formale si nonformale;
Activitati de capacitare a cetatenilor – formare, mentorat, facilitare comunitara, etc;
Implicarea si responsabilizarea copiilor si tinerilor, cetatenilor, autoritatilor publice in viata comunitatii in care traiesc;
Activitati de participare a cetatenilor la elaborarea si adoptarea deciziilor publice la nivel comunitar;
Activitati de promovare a dialogului structurat si a utilizarii mecanismelor de consultare si participare publica intre cetateni si autoritatile locale/centrale;
Activitati de promovare si informare a tuturor factorilor interesati asupra posibilitatilor de implicare la nivel comunitar in activitati specifice prin intermediul a diverse mijloace – consultari, forum-uri, dezbateri, cafenele publice, simulari, etc;
Facilitarea accesului la informatii privind politicile bugetare si stabilirea unor mecanisme juridice si institutionale care sa sustina raspunderea si responsabilitatea factorilor de decizie;
Activitati de monitorizare si evaluare a standardelor de integritate in cadrul administratiei si institutiilor publice locale/central cu participarea cetatenilor (de exemplu: sanatate, educatie, asistenta sociala, politie si promovarea schimbarilor care se impun);
Actiuni de monitorizare a alegerilor sau propuneri de reformare a sistemului electoral;
Initiative care vizeaza imbunatatirea/incurajarea/consolidarea relatiei alegator-ales, atat in context pre-electoral cat si dupa alegeri, in vederea cresterii responsabilitatii si transparentei parlamentarilor si promovarea bunelor practici de consultare publica;
Activitati de implicare a organizatiilor neguvernamentale in formularea si/sau monitorizarea; politicilor specifice si actiunilor concrete in domeniul in care activeaza organizatia initiatoare;
Analiza, diagnoza, evaluarea politicilor publice existente, in contextul derularii unei campanii de advocacy.
Enumerarea tipurilor de proiecte de mai sus nu este limitativa, ci numai exemplificativa! Va rugam sa aveti in vedere ca Fondul pentru Inovare Civica nu finanteaza furnizarea de servicii sociale.
Valoarea estimativa a finantarilor acordate va fi de 65.000 lei/proiect.
Nota: FDSC este flexibil in ceea ce priveste valoarea finantarii solicitate, atat timp cat este justificata de catre solicitant.
Durata unui proiect nu va fi mai mare de 12 luni.
Eligibilitatea solicitantilor
Solicitantii eligibili sunt organizatii neguvernamentale fara scop lucrativ sau patrimonial, cu sediul in Romania si care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
sunt constituite, organizate si administrate in conformitate cu legislatia care guverneaza organizatiile neguvernamentale si fara scop lucrativ din Romania, si anume asociatie ori fundatie constituita conform OG nr. 26/2000 sau legii 21/1924 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare,
sunt autonome – organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta directa a unei autoritati publice,
sunt independente politic (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta unui partid politic) si au dreptul, potrivit statutului, sa deruleze activitatile prevazute in proiect.
In cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte sunt incurajate parteneriatele intre diferiti actori sociali, in scopul de a servi mai bine obiectivele actiunii propuse si, in consecinta, obiectivele stabilite pentru proiect. Cu toate acestea, solicitantii pot actiona fie individual, fie in parteneriat.
In cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte parteneri eligibili sunt:
alte organizatii de tipul celor enumerate la solicitanti eligibili,
institutii de invatamant sau institute de cercetare fara scop lucrativ din Romania,
Ministere si institutii/agentii/organizatii subordonate/coordonate de acesta cu atributii in sfera de actiune a proiectului, unitati administrativ teritoriale (reprezentate prin autoritati ale administratiei publice locale) din Romania,
alte institutii publice din Romania care pot contribui semnificativ la implementarea si succesul proiectului.
Indiferent de tipul de organizatie/institutie, partenerii trebuie sa aiba personalitate juridica.
Pentru depunerea unei cereri de finantare in cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte puteti avea parteneri nationali si/sau internationali. Partenerii internationali pot fi doar persoane juridice neguvernamentale, fara scop lucrativ, inregistrate in conformitate cu legile existente in tara respectiva.
Cheltuielile eligibile
Fiecare cerere de finantare va include si o detaliere a costurilor eligibile. Prezentarea acestor costuri se va face cu respectarea formatului atasat (Anexa Bugetul proiectului).
Bugetul total al proiectului va include costuri totale (inclusiv TVA) cu conditia ca, potrivit legii, TVA-ul sa nu poata fi recuperat de catre Beneficiar si/sau partener/i.
Bugetul cuprinde atat costurile ce urmeaza a fi acoperite din finantarea nerambursabila cat si, daca este cazul, cele care reprezinta contributia proprie a solicitantului si/sau partenerului/ilor la proiect.
Beneficiarul are obligatia sa tina o evidenta financiar-contabila separata a veniturilor si cheltuielilor aferente proiectului.
Solicitantul si partenerii vor putea asigura cofinantarea proiectului printr-o contributie proprie care poate fi in numerar sau in natura. Aceasta contributie nu este obligatorie, dar sunt apreciate proiectele care aduc cofinantare indiferent de linia/capitolul de buget.
Contributia in natura poate fi adusa de catre solicitant si/sau de partenerii acestuia.
Prin contributia in natura se intelege furnizarea unor active in cadrul proiectului, care nu presupun cheltuieli in numerar. Sumele declarate ca si valoare a contributiei in natura se stabilesc pe baza preturilor curente de piata.
Fiecare proiect va putea avea o componenta de dezvoltare organizationala bine definita. Dimensiunile acestei componente, ca si resursele alocate, nu vor putea depasi 30% din bugetul total al proiectului.
Contributia in natura poate fi sub doar forma de munca voluntara. Pentru a determina valoarea muncii voluntare, se va tine cont de timpul dedicat implementarii proiectului (in ore/zile) si venitul pe care l-ar realiza o persoana angajata pe un post similar (de preferat in aceeasi organizatie).
Pentru a determina valoarea muncii voluntare, se va tine cont de timpul dedicat implementarii proiectului (in ore/zile) si venitul pe care l-ar realiza o persoana angajata pe un post similar (de preferat in aceeasi organizatie).
Termen-limita
In cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte, solicitantii vor depune initial o Scrisoare de intentie (fara alte anexe suplimentare) urmand ca, doar in cazul in care Scrisoarea a fost selectata, acestia sa depuna si Cererea de finantare, cu toate anexele aferente.
Procesul de aplicare, atat Etapa I – Scrisoarea de intentie, cat si Etapa II – Cererea de finantare, se vor desfasura exclusiv online, pe platforma www.finantare.fdsc.ro.
Termenul limita pentru depunerea Scrisorii de intentie este 25 aprilie 2014 (inclusiv). Se pot face modificari online ale scrisorii pana la data-limita, dupa care scrisoarea intra in procedura de evaluare.
O organizatie va putea depune cel mult 2 scrisori de intentie, in calitate de solicitant sau partener.
Nota: In cazul in care o organizatie va depune mai mult de doua scrisori de intentie in calitate de solicitant sau partener, toate scrisorile vor fi eliminate automat din evaluare.
Potentialii solicitanti care doresc sa adreseze intrebari referitoare la aceasta etapa a programului le pot transmite pana pe data de 23 aprilie 2014 prin e-mail la adresa inovarecivica@fdsc.ro sau telefonic la 021-3100.181, Persoana de contact: Ileana Hargalas.
Finantatori: Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, OMV Petrom, Raiffeisen Bank
În Ajun de Crăciun vă dorim dv. și familiei dvs. multă sănătate, fericire și noroc !
Conducerea A.J.C. Galați
*****
Noi am participat cu sportivitate la competiție, fiindcă avem crescători valoroși, care au meritat să fie recompensați.
Acesta este linkul www.youtube.com/watch?v=e8h29MkjyXA
Gasiti pe pagina mea:
Abtibilduri cu Numar de telefon pt cleme si cipuri
Abtibilduri personalizate
Cleme / Semne de recunoastere colorate
Inele 2013,
Inele personalizate,
si alte accesorii
De Vanzare pt porumbei...
Vant in pene
CEREALE,ACVARII,CUSTI,COLIVII,ACCESORII,DIVERSE .ETC
PROGRAMUL EXPOZITIEI:
Joi 26 ianuarie - primirea exponatelor orele 10-20
Vineri 27 ianuarie - arbitrarea exponatelor orele 9-18
Sambata 28 ianuarie - deschiderea oficiala ora 9,vizitarea expozitiei ora 9-18,banchetul columbofil ora 19
Duminica 29 ianuarie - vizitarea expozitiei ora 8-12,eliberarea exponatelor ora 12-14
*
LA MULȚI ANI !
◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕──◕▄███▄◕
◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕──◕▀──██◕
◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕──◕──██◕
◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕──◕─██◕
◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕─◕█████
LA MULȚI ANI !
**********************************************************************************************************************
LISTELE DE INSCRIERE SE TRIMIT PANA LA DATA DE 23.OCTOMBRIE. 2011, LA ADRESA :
JIJILEANU RAZVAN , loc Galati , str.C-tin Brancoveanu nr.6 , bl. DL 3 , Scara II ap. 38 Tel : 0740-051754
e-mail : porumbei_galati@yahoo.com
taxele de boxa se achita (depun) in contul :
ASOCIATIEI JUDETENE COLUMBOFILE GALATI , CIF 16080472
CONT: RO80.BRDE.180S.V114.0761.1800
BANCA BRD SUCURSALA GALATI
columbodrom-ul HONEST RACE isi va deschide portile pentru prima editie in primavara anului 2012,
premi in valoare de peste 10 000 de euro
contact/detalii:
Facebook: honest race columbodrom
Messenger: honest.race@yahoo.com
WEB: www.honestrace.ro
E.mail: contact@honestrace.ro
va asteptam
Am venit să dăm o brazdă !
Am venit c-o urătură !
La matale-n bătătură !
Ahooo, ahooo, dragi crescători,
De - animale iubitori,
De iepuri și porumbei,
Găinușe, făzănei,
Azi, în prag de sărbătoare,
Semne bune Anul are !
Și vă facem o urare:
UNIUNE - nfloritoare ***!
Vă urăm din UNIUNE!... ( Uniunea Generală a Crescătorilor de Păsări,Porumbei și Animale Mici din România)
Mult noroc și cele bune !
Mult succes și sănătate !
Cea mai bună dintre toate !
Noi suntem în Europa*** !...........................(Entente Europeenne)
Ca recunoscuți în toate !...........................( la porumbei, iepuri, găini)
Vom fi la ...campionate !.......... ........................(Europene)
Ca să câștigăm măi frate !...........................( deziderat pentru viitor )
Plugu-n brazdă măi flăcăi !
Și sunați din zurgălăi !
Hăăi ! Hăăăi !
Aho, aho dragi iubitori,
Bravi și mândri crescători, ....................( de păsări )
S-aveți cocoși arătoși !
Tari în pinteni, musculoși !
S-aveți găini înfoiate !
Rhode Island, Cochinchine,
Sussex ca și Wiandoatte,
Tot mai mari și mai moțate !
Și pitice și frezate !
Ca și Playmouth Rock barate,
Brahma potârnichii, herminate,
Toate bine coafate !
Ca să ia campionate ***!........... ( județene, regionale, naționale, Europene )
La ureche zurgălăi,
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăăăi ! Hăăăăi !
Ahooo, ahooo, dragi iubitori,
Bravi și mândri crescători !..................( de iepuri )
Am venit cu plugușorul !
Ca să vă arăm ogorul,
Să facă lucerna mare !
Pentru iepuri de mâncare !
S-aveți campioni, măi frate !
C-urechi mari și mușchi pe spate !
S-aveți și puiuți mai mulți !
Ca să faceți și mărunți !..................... ( RON, EURO, $$$ )!
Belgieni, Fluturi, Berbeci,
Să nu poți ca să-i întreci!
Uriași sau mignioni,
Toți să fie campioni*** !
La ureche zurgălăi,
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăăăi ! Hăăăăi !
Ahooo, ahooo, dragi iubitori,
Bravi și mândri crescători !...............(de porumbei)
S-aveți mii de porumbei !
Toți cu ochii după ei !
Și să-i antrenați la zbor !
Cu uliu cel prădător !....................( pentru viteză )
Gălățeni și voiajori ,
Și bronzați și zburători ,
Grauri sau caranculați ,
Rolleri, gulerați, texani,
Voltați, Kingi, americani,
Toți să fie antrenați !
Sau ca ornament pozați !
Toboșari și jucători,
Capucini și francofoni !
Toți să fie campioni***!
Clopoței și zurgălăi,
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăi ! Hăăi !
Ahooo, ahooo, bun crescător,
Să muncești cu drag și spor !
Iar în anul viitor,
L-animale s-ai condiții !
Și să vii la Expoziții !
Nu scăpa ocazii rare,........( Cupa Dunării Galați și celelalte la fel de importante)
Că o viață omul are !
Să ai roade mai bogate !
La mulți ani cu sănătate !
Și-un pahar de vin pe masă !
Mult noroc în astă casă !
Roată măi flăcăi!
Hăăăi ! Hăăăi !
De urat am mai ura,
Dar ni-i frică c-o-nsera !
Și nu suntem de ici-colea,
Suntem de la Cuca,........................(undeva prin județul Galați)
Unde-i mămăliga cât nuca !
Și-o păzesc șaptesprezece cu măciuca !
Și păzesc și-un iepuroi,
Care stă de mamițoi,
Tocmai în ceaun la noi !
Cu cimbru și usturoi !
Ia mai mânați măi flăcăi !
Hăăăi ! Hăăăăi !
Scoateți gazde gologanu,
Ca să semănăm ...la Anu !
Ce doriți... s-aveți de toate !
La mulți ani cu sănătate !
Și-n acestă UNIUNE,
Toate bune să se-adune !
Iar la Anu care vine,
Să ne fie și mai bine !
La ureche zurgălăi,
Opriți plugul măi flăcăi !
Hăăăăi ! Hăăăăi ! Hăăăi !
Pentru toți crescătorii de animale indiferent de Asociația națională din care fac parte sau nu !
LA ANU ȘI LA MULȚI ANI !
am poze cu puii de la romanii negri